13 octubre 2014

Devir 1714 El cas dels Catalans.

Devir ha editado un nuevo juego, inspirado en el clásico libro ingles, the case of catalans, y que nos pone en la piel de las distintas potencias europeas de la época, enmarcado en la que muchos historiadores se ponen de acuerdo en clasificar como la auténtica 1ª guerra mundial.
Juego de roles, puteo y diversión, solo en edición catalana e inglés, de momento.
















1714: El Cas dels Catalans és un joc d'estratègia i negociació ambentat a la guerra de Successió. Els jugadors representen la Gran Bretanya, els Països Baixos, Austria, Savoia i Portugal, els membres de la gran alianá de La Haia, enfrontats als poders borbònics que pretenien unir els trons de Paris i de Madrid, després de la mort de Carles II d'Àustria.
Els jugadors hauran de treure el màxim profit del tractat d'Utrecht i del seu repartiment de territoris. Gràcies a les negociacions amb els altres jugadors i als espais que ocupi, un dels jugadors s'emportarà la victòria, sobretot si les concessions que obté són els seus objectius secrets. Els recursos i el nivell d'opinió púbica permetran  als jugadors reclutar tropes, mobilitzar-les i atacar les tropes borbòniques.
1714: El Cas dels Catalans conté 70 cartes amb els fets més importants de la guerra, personatges, tractats i les batalles d'un conflicte que es podria considerar com una primera guerra mundial. El darrer acte de la guerra, la caiguda de Barcelona, marca la fi de la partida. Els jugadors hauran de negociar les concessions i ocupar els punts estratègics abans no caigui la ciutat. Després només els quedarà el penediment d'haver signat el pacte de Gènova.
Components:

  • Tauler
  • 70 cartes de joc
  • 40 cartes d'objectiu
  • 162 fitxes de fusta
  • Llibre de Regles
  • Llibre d'apunts històrics

0 comentarios :

Dí lo que piensas...